Kundvagnen är tom

CEP Blankettbox CEP Happy Multicolour

Förstasidan / Förbrukningsmaterial / För skrivbordet / På skrivbordet / Brevkorgar / CEP Blankettbox CEP Happy Multicolour
Ring för pris
CEP Blankettbox CEP Happy Multicolour (212173681)

CEP Blankettbox CEP Happy Multicolour

Artikelnr: 212173681
EAN: 3462153943813
På lager
Beskrivning

CEP 394 HM Happy skrivbordsboxmodul har en rolig, modern design som är funktionell och tillsätter personlighet i alla kontorsmiljöer. Denna skrivbordsboxmodul är tillverkad av återvinningsbar, stöttålig polystyren och är en snygg och praktisk lösning för skrivbordsförvaring och -organisation. Boxmodulen CEP 394 HM Happy:s rymliga lådor rymmer dokument eller mappar på upp till 240 x 320 mm. Med skjutbara lådor med stopp, varje låda rymmer upp till 450 A4-papper. Den levereras också komplett med halkfria tassar så att den står stadigt på plats på ditt skrivbord och den har en åtkomstspringa på varje låda för enkel åtkomst. Denna skrivbordsmodul passar fint med alla skrivbordstillbehör från CEP:s attraktiva Happy-sortiment för ett snyggt och enhetligt utseende.
-Ingår i CEP:s Happy-sortiment, en serie roliga tillbehör för arbetsplatsen
-Tillverkad i återvinningsbar stöttålig polystyren
-Levereras med halkfria tassar
-Skjutbara lådor med stopp
-Åtkomstspringor på lådorna
-Rymmer upp till 450 A4-papper per låda
-Rymmer dokument eller mappar på upp till 240 x 320 mm
-Färg: Olika samt ljusgrå
-Mått: (B x L x H) 292 x 386 x 246 mm

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.