Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här
Kundvagnen är tom

CONTOUR DESIGN RollerMouse Red Plus

Ring för pris
CONTOUR DESIGN RollerMouse Red Plus (RM-RED-PLUS)

CONTOUR DESIGN RollerMouse Red Plus

Artikelnr: RM-RED-PLUS
EAN: 0743870006573
Expertrecensioner: 4 recensioner
  • Typ RollerMouse
  • Teckenlayout -
  • Anslutningar Kabel
  • Gränssnitt USB Type-A
På lager
Beskrivning

Med RollerMouse Red Plus får du samma fördelar som på RollerMouse Red och dessutom ett extra djupt handledsstöd som ger en längre och smidigare övergång till skrivbordet. Det mjuka handledsstödet följer handens form och ger stöd till både armar och händer genom att fördela trycket över ett större område.

RollerMouse Red Plus har en helt ny stabil och slimmad aluminiumprofil. De 8st funktionsknapparna är centralt placerade. Red minskar muskelpåfrestningarna i underarmarna upp till 20% och låter dig arbeta med helt neutral handposition.

Den inbyggda avläsningstekniken, 7SENSES TM, i rullstaven gör att du jobbar snabbt, bekvämt och ger dig oöverträffad precision och automatisk anpassning av hastighet och räckvidd.

Den nya strukturerade rullstaven har större cylinder vilket ger dig mer kontroll i ditt dagliga
arbete med muspekaren. Det mekaniska musklicket har blivit utbytt mot ett elektroniskt. Klick, dubbelklick, markering och scrollning kommer kännas snabbare och bekvämare med en RollerMouse Red Plus.

Den nya rullstaven och avläsningsteknologin är designad och framtagen för att passa i
avancerade CAD miljöer, andra avancerade designprogram samt till alla vanliga användare uppskattar kontroll och följsamhet. RollerMouse Red Plus är kompatibel med PC och Mac, har två års garanti.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.