Kundvagnen är tom

EXACOMPTA Pappersreg. EXACOMPTA Forever A4 12-del

Förstasidan / Förbrukningsmaterial / Arkivering / Register / Papperregister / EXACOMPTA Pappersreg. EXACOMPTA Forever A4 12-del
Ring för pris
EXACOMPTA Pappersreg. EXACOMPTA Forever A4 12-del (1612E)

EXACOMPTA Pappersreg. EXACOMPTA Forever A4 12-del

Artikelnr: 1612E
EAN: 3130630016120
På lager
Beskrivning

Använd Exacompta Forever®-registerflikarna för att separera innehållet i pärmarna i sektioner och snabbt hämta dokument. Exacompta Forever®-registerflikarna är universalstansade och passar alla A4-pärmar och gör att du kan organisera dina filer till olikfärgade sektioner. Du kan använda flikarna för att lägga till titlar och snabbt komma åt innehåll. Den här avdelaren är tillverkad av 100 % återvunnen och Blue Angel-certifierad presspan på 170 g/m² och är en högkvalitativ, tålig och miljövänligare produkt.
-För enkel organisering av dokument i sektioner i en pärm
-Antal avdelare: 12
-Passar alla A4-pärmar
-Miljövänligare och tålig
-Material: 170 g/m² 100 % återvunnet och Blue Angel-certifierad presspan
-Mått: 225 x 297 mm
-Olika färger

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.