Kundvagnen är tom


Descom startade i Danmark och har sedan utökat sin verksamhet till Sverige 2005 där vi öppnade ett huvudkontor i Malmö. Verksamheten fokuserar på B2B där våra produkter rör allt som har med kontor att göra. Vi vill göra det enkelt för våra kunder att kunna fokusera på det de är bra på.

Detta gör vi genom att erbjuda marknadens absolut bästa service inom våra huvudområden: Toner & Bläck, Copy/Print, Kontorsförbrukning, Emballage och Ergonomi. Allt för att våra kunder ska kunna samla alla inköp till kontoret på ett och samma ställe. Utöver detta kan vi även förse dem med ett brett sortiment av IT-tillbehör. De flesta IT-leverantörer använder sig i dag av samma 5–6 grossister i Sverige. Vi på Descom söker ständigt i marknaden i Europa för att hitta bättre priser samt produkter.
 
Vårt koncept er enkelt. Vi handlar inte bara med våra kunder, vi skapar relationer och hjälper dem med allt från det lilla till helhetslösningar. Personlig service är något vi värdesätter högt. Som kund hos Descom har ni alltid en personlig kontakt på företaget där vi har fullständig koll på just era behov och er förbrukning. Alla kunder är lika viktiga för oss, stora som små företag.
 
Vi ser fram emot att höra ifrån er!
Mvh
Brian Ingemann, VD.
 

Beställningar görs på det sätt som ni föredrar.

Webben:   Här handlar ni alltid snabbt, säkert och enkelt – när ni vill!
                  Öppet: dygnet runt, året om.
                  Adresswww.descom.se
Mail:          Vi tar alltid emot beställningar på order(at)descom.se eller direkt till din säljares mail.
Telefon:    040-161615
 
Team Descom finns redo mellan 8-16.30 måndag till torsdag och fredag 8-16.00 för att hjälpa er med beställningar och rådgivning inom våra områden.