Kundvagnen är tom

Descom AB är en av Nordens ledande leverantörer med ett stort och brett utbud inom alla kända kvalitetsmärken. Vi är fullserviceleverantör inom hårdvara, mjukvara, service, leveranser och ergonomi mm.

Vår affärskoncept är enkelt. Descom AB vill alltid framstå som Sveriges bästa leverantör med den bästa servicen, den största produktsortiment med rätt pris och med kompetens. Med vår passion för det vi gör, och vårt professionella tillvägagångssätt sätter vi kunden i fokus.

Vi är i en marknad som växer kraftigt. Det är viktigt att du som kunde väljer en leverantör som har förståelse för dina behov och som kan vägleda och hjälpa till i ett centralt samarbete. Det kan vi på Descom AB.

Våra kunder är ledande företag, organisationer och offentliga myndigheter i Sverige och resten av Norden.

Vi är bara 40 talangfulla medarbetare, bland några av branschens mest erfarna experter inom vårt område. Vi jobbar i en stark professionell miljö och brinner för att leverera värdeskapande resultat och tjänster till våra kunder.

Vi älskar det vi gör och drivs av möjligheten att skapa värde för våra kunder med fokus på rådgivande relationer, engagemang och service.

(+46) (0) 161615

ordre@descom.se

descom.se

 

Schacktugngatan 2

216 16 Limhamn

 

Fölg os på