Kundvagnen är tom

Persondataregistrering

Förstasidan / Persondataregistrering

 

Persondataregistrering

 
Vi registrerar exklusivt din personliga information för att leverera varan till dig. Den personliga information som vi samlar in via vår hemsida samlas endast med ditt aktiva samtycke. Du måste alltid ange den information vi samlar in.
Nedan kan du se exakt vilken information som samlas in och vad de används för. 
 
 1. Nödvändig information
För att beställa i vår webshop måste du registrera dig med följande personuppgifter:
  • Företagsnamn
  • Ditt namn
  • Adressen varan/varorna ska skickas och faktureras till
  • Ditt telefonnummer (används som kontonummer)
  • Din e-postadress (används för att skicka bekräftelser via e-post)
 
 
 2. Användning av information
Informationen du anger överförs elektroniskt från vår webshop till vårt finansiella system, där de är registrerade som kundinformation och utgör grunden för fakturering och leverans av din beställning.
Enligt Redovisningslagen är vi skyldiga att lagra information och handlingar i samband med handel med våra kunder i 5 år. Detta är vanligt för alla företag i Danmark.
Vi lagrar inte kundinformation krypterad, och endast företagets anställda har tillgång till den information som kan registreras om våra kunder.
 
 3. Avslöjande av information
Vi skickar inte personlig eller kundinformation till tredje part. Utöver detta är vi skyldiga av offentliga myndigheter att lämna upplysningar såväl som specifika fall där vi är skyldiga att överlämna återbetalningen av våra fordringar till tredje part, till exempel advokat eller insamlare, i samband med efterskott och obetalda betalningar.
Vi skickar inte kundinformation krypterad.
Vi registrerar inte personligt känslig information.
 
 4. Upplysning om lagrad information
Som registrerad i vår webbshop har du alltid rätt att göra invändningar mot registreringen och du har rätt till inblick i vilken information som registreras om dig. Dessa rättigheter är förenliga med personuppgiftslagen. Eventuell förfrågan i detta hänseende riktar sig till vår bokföring.
 
 5. Cookies
Vi brukar inte använda cookies i vår webshop. Om du aktivt väljer det har du möjlighet att placera en cookie på din egen hårddisk, vilket kommer att komma ihåg din användarloggning nästa gång du återvänder och besöker Infohus webbshop.
 
 6. Loggstatistik 
Vår hemsida använder loggstatistik, vilket innebär att ett statistiskt system samlar in information som kan ge en bild av hur många besökare vår hemsida har, varifrån de kommer och vilka produkter våra besökare tycker är intressanta, etc. Vi använder endast loggstatistik för att optimera vår webbshop och dess funktionalitet.
 
 Tvivlar ni fortfarande?
Hör av er till oss: Tlf.: 040 16 16 15 Mail: info@descom.se