Kundvagnen är tom

PAPSTAR Tallrik PURE Palmblad 23x2,5cm 25/FP

Förstasidan / Förbrukningsmaterial / Facility / Engångsservering / Tallrikar papp / PAPSTAR Tallrik PURE Palmblad 23x2,5cm 25/FP
Ring för pris
PAPSTAR Tallrik PURE Palmblad 23x2,5cm 25/FP (85503)

PAPSTAR Tallrik PURE Palmblad 23x2,5cm 25/FP

Artikelnr: 85503
EAN: 4002911855034
På lager
Beskrivning

Tallrik av palmblad för både kalla och varma rätter. Utan kemiska tillsatser och beläggningar. Luktfri och industriellt komposterbar. Palmbladen som används är fallna palmblad från den indiska Betel-palmen, när palmbladen faller till marken samlas de in, tvättas och torkas under solen. Sedan pressas de till önskad form och storlek i en unik värmeprocess.
-Mått: Ø 23 cm x 2,5 cm
-Material: Palmblad
-Färg: Trä
-Vattentät och värmetålig
-Kan användas i ugn och microvågsugn, 180 grader max 30 min
-Utan kemiska tillsatser eller beläggning
-Komposterbart i industrianläggningar

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.