Kundvagnen är tom

SONY NEX 35MM F1,8

Förstasidan / Övrigt / Kameror / Kameratillbehör / SONY NEX 35MM F1,8
Ring för pris
SONY NEX 35MM F1,8 (SEL35F18.AE)
SONY NEX 35MM F1,8 (SEL35F18.AE)
SONY NEX 35MM F1,8 (SEL35F18.AE)
SONY NEX 35MM F1,8 (SEL35F18.AE)
SONY NEX 35MM F1,8 (SEL35F18.AE)
SONY NEX 35MM F1,8 (SEL35F18.AE)

SONY NEX 35MM F1,8

Artikelnr: SEL35F18.AE
EAN: 4905524894912
Expertrecensioner: 5 recensioner
  • Typ Linser
Förväntad i lager 2020-08-05
Beskrivning

Kompakt och mångsidigt objektiv med stor bländare och fast brännvidd


Ett mångsidigt allobjektiv: med brännvidd på 52,5 mm (motsvarande 35 mm) och F1,8-bländare passar det för ögonblicksbilder, porträtt, kvällsbilder och mycket annat.

Kompakt och enkel att bära: objektivet är lätt och endast cirka 45 mm långt, så det är ett idealiskt andraobjektiv när du är på resande fot.

Skarpare och renare resultat: ny optisk design minimerar de sfäriska avbildningsfelen och förbättrar kontrasten, även i periferin, så att bildens detaljer blir skarpa och klara.

Inbyggd bildstabilisering: Den optiska bildstabiliseringen SteadyShot och den stora F1,8-bländaren ger bättre bilder med handhållen kamera i svaga ljusförhållanden.

Jämn, tyst drift: både den motor som styr fokus och den som styr bländaren är tyst, jämn och omärklig, vilket är idealiskt när du spelar in film.

Finjustera fokus: om det inte går att låsa autofokusen eller fel motiv fokuseras kan du själv ta kontrollen med DMF (Direct Manual Focus).

Jämna ut allt med ED-glaset: ED-glaset (för extralåg spridning) asfäriska objektivelement minimerar mängden förvrängningar och förbättrar bildkvaliteten.

Upptäck oskärpans skönhet: tack vare den cirkulära bländaren – ett kännetecken för objektiv med E-fattning – kan du ta kort med snygga oskärpeeffekter i förgrunden och bakgrunden.

Byggd för att hålla, en glädje att använda: objektivet har en skön yta i aluminiumlegering och ger både bra kvalitet och är enkelt att använda.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.