Kundvagnen är tom

SONY VCT-VPR1 Remote Control Tripod

Förstasidan / Övrigt / Kameror / Kameratillbehör / SONY VCT-VPR1 Remote Control Tripod
Ring för pris
SONY VCT-VPR1 Remote Control Tripod (VCTVPR1.CE7)
SONY VCT-VPR1 Remote Control Tripod (VCTVPR1.CE7)
SONY VCT-VPR1 Remote Control Tripod (VCTVPR1.CE7)
SONY VCT-VPR1 Remote Control Tripod (VCTVPR1.CE7)

SONY VCT-VPR1 Remote Control Tripod

Artikelnr: VCTVPR1.CE7
EAN: 4905524908282
  • Typ Fjärrkontroll
Förväntad i lager 2020-08-05
Beskrivning

Skakfria inspelningar med enkel kontroll


Ta närbilder med zoom: Kom närmare motivet med zoomreglaget på fjärrkontrollen eller använd reglaget för långsam zoom och ta väl avvägda närbilder.

Komponera en bild med rutnät: Kontrollera den vertikala och horisontella justeringen med fjärrkontrollens rutnätsknapp som visar fyra vita linjer som hjälper till med inriktning av en bild.

Strimmig effekt vid bulbfotografering: Fotoknappen förlänger slutartiden så att moln som rör sig eller tåg som passerar visas som strimmor, medan stillastående föremål är skarpa.

Bli flexibel med en löstagbar fjärrkontroll: Anslut bara fjärrkontrollen till stativet och styr inspelningen på avstånd, ta närbilder utan att störa djur och natur.

Snabb och enkel montering med tillbehörssko: Fånga alltid ögonblicket på ett perfekt sätt, anslut Handycam® snabbt för ett skakfritt resultat och spela enkelt upp när du är klar.

Anslut olika kameror med anslutningskabeln: Anslut den kamera eller videokamera som passar bäst för motivet med hjälp av flerfunktionsterminalen (kontrollera kompatibilitetsfliken).

Bilder upp- eller nedifrån: Stativet kan höjas till högst 1 465 mm och sänkas till lägst 435 mm så att du kan fota uppifrån eller nedifrån.

Mjuka panoreringar och vinklingar med stativhuvudet: Oavsett om riktningen är åt vänster, höger, uppåt eller nedåt ger det smorda stativhuvudet möjlighet att följa motivet med mjuka rörelser.

Rak bildtagning med vattenpass: När hela bubblan i vattenpasset befinner sig i den röda cirkeln är stativplattformen helt horisontell.

Packa ned och ta med det överallt: Stativet är slimmat och kompakt. Lägg det i den medföljande väskan och ta med det utan problem när du ska filma eller fotografera.

Stark och lätt aluminiummodell: Det här stativet är robust nog att ta med överallt och tynger inte ned dig.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.